Punem ideile si firele cap la cap si ne activam toate resursele pentru a inchide circuitul cu succes.
Avem competentele si organizarea sa asiguram intreg procesul tehnic de la proiectare pana la punere in functiune.

Operam cu siguranta si in cunostinta de cauza.
Facem doar lucruri pentru care suntem foarte bine calificati si avem toate certificarile necesare pentru lucrurile pe care le facem. 
In permanenta ne specializam si ne perfectionam.

Despre noi

Furnizarea de echipamente electrice din 2014

Povestea noastra

Furnizarea de servicii electrice din 2014

Minti electrice care au capacități tehnice excepționale. În 2014, am lansat Area Allinstal, o companie care oferă servicii de inginerie, procurări și management de proiecte pentru sisteme electrice integrate. Avem mâini magice și minte strălucitoare.

Descurcam proiecte mici și experimentale sau mari și complexe. Consumam tehnologie pe paine si nu exista solicitare care sa ne doboare.

Nu ne propunem să fim cei mai scumpi sau cei mai ieftini. Ne obligăm să fim cei mai eficienți. Ne ocupăm de proiecte de la început până la finalizare, colaborând strâns cu partenerii și furnizorii noștri pentru a dezvolta soluții tehnice și gestionând întregul proces pentru a obține rezultate de top și eficiente, întotdeauna în timp util.

Serviciu complet,

servicii electrice de calitate

Efectuam lucrari electrice la cele mai inalte standarde de calitate, pentru a va asigura o functionare sigura si eficienta a sistemului dumneavoastra electric. Echipa noastra este formata exclusiv din personal calificat, autorizat ANRE, cu experienta vasta in domeniu.

Seriozitate şi profesionalism

Consultanţă profesională gratuită

Personal calificat

Calitate

Materiale de calitate

Raport Calitate / Pret corect

Suntem la curent cu cele mai noi tehnologii

Timp minim de realizare